Notícies

Actualitat

El Museu del Gas descobreix els secrets de la nanociència i la nanotecnologia en una nova exposició temporal

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa presenta l’exposició Benvinguts a la nanodimensió!, amb l’objectiu de divulgar els reptes assolits per la nanociència i la nanotecnologia, així com les seves aplicacions.

La mostra, que es podrà visitar fins al 19 de novembre, ha estat organitzada conjuntament amb l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2) i l’Institut de Nanociència d’Aragó (INA), en col•laboració amb la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT).

Actualitat

Més de 51.000 escolars han participat en les activitats pedagògiques de la Fundació Gas Natural Fenosa durant aquest curs

La Fundació Gas Natural Fenosa tanca el curs amb un increment del 30% en el nombre d'alumnes que han participat en els seus programes educatius.

A més de les accions educatives del Museu del Gas, la Fundació Gas Natural Fenosa ha incorporat oferta didàctica al Museu Bolarque (Guadalajara), les exposicions itinerants i l'exposició mòbil Energytruck.

Exposicions

El Museu del Gas porta l’exposició “¿Juegas? Pensamos en energía” a la Casa de las Ciencias

Aquesta mostra es compon de diferents espais interactius d'experimentació i manipulació on els visitants poden descobrir els secrets de dues de les energies que més utilitzem a les nostres llars: el gas i l'electricitat.

L'exposició es podrà visitar fins a l'1 de novembre de 2017 a la Casa de las Ciencias de Logronyo, després d'haver passat pel Museu del Gas i per La Fábrica de Luz. Museu de l'Energia.